Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 14 juli 2017

Pieter van Rijswijk opnieuw lijsttrekker voor D66 bij de gemeenteraadsverkiezing 2018 in Valkenswaard

Vandaag is bekend geworden dat Pieter van Rijswijk wederom lijsttrekker van D66 Valkenswaard is bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Middels e-voting konden de leden van D66 Valkenswaard hun voorkeur uitspreken en zij hebben met overweldigende meerderheid Pieter van Rijswijk gekozen als lijsttrekker“ “Ik ben erg blij met het vertrouwen en het duidelijke mandaat van de leden” zegt de lijsttrekker. Tijdens de verkiezingen wil hij de partij wederom graag een progressief en duurzaam profiel geven. “D66 Valkenswaard wil een gemeente die vol ambitie op een reële wijze vooruit blijft gaan, kansen pakt en oog blijft houden voor alle Valkenswaardenaren.”
Na de zomer wordt de rest van de D66-lijst gekozen en het D66 verkiezingsprogramma nader uitgewerkt.